De juiste aandacht krijgen voor je achterstallige betalingen

Solvenius verzamelt data gerelateerd aan je klanten en je relatie met hen. Het gebruik hiervan helpt om beter aandacht te krijgen, hoe ze apparaten gebruiken, wat hun betaalgedrag is, en de impact van je handelen op je bedrijfsresultaten.

Klanten-analyse

Solvenius verzamelt events over hoe klanten reageren via verschillende communicatiekanalen om hun voorkeuren beter te begrijpen.

Je bent in staat om klanten beter te segmenteren. Dit helpt om relevante informatie te leveren om aandacht te krijgen voor de betaalachterstanden.

Klanten data helpt om persoonlijke berichten te versturen. Je kan ook de persoonlijke ervaringen verbeteren door naar bijvoorbeeld historische data te kijken. Daar bovenop gebruikt Solvenius de kracht van machine-learning om de klantervaringen nog verder te verbeteren.

Gebruik-analyse

Begrijpen hoe klanten reageren op je betaalverzoeken is belangrijk voor het verbeteren van deze communicatie. Je kan de verzamelde data gebruiken voor het identificeren van nieuwe mogelijkheden, andere triggers voor het versturen van berichten en analyseren wat de eventuele impact is op bijvoorbeeld een callcenter.

Aandacht-analyse

Met de verzamelde data binnen het Collect2Connect platform voor email, SMS-berichten en belberichten is het mogelijk om de effectiviteit van de verschillende communicatiekanalen te vergelijken. We verschaffen inzicht in welke berichten zijn afgeleverd, geopend of bounced. Verder kan bepaalt worden welke berichten tot de beste conversie leiden.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf of organisatie ? Plan een online afspraak via onze afspraakplanner.