Het aantal automatische betalingen en incasso’s blijft stijgen, zowel bij grote organisaties als MKB-bedrijven. Daarmee groeit ook het aantal mislukte automatische incasso’s en storneringen flink. Alle reden dus om hier goed naar te kijken en je cashflow te verbeteren en irritaties bij klanten te voorkomen.

Schaalbare end-to-end oplossing

Solvenius is geschikt voor grote organisaties en kleine MKB-bedrijven met terugkerende betalingen. Solvenius is voorzien van een gestandaardiseerde API voor de gangbare ERP-systemen. Je krijgt toegang tot een online portal, al dan niet geïntegreerd met je website, en je maakt gebruik van activatie- en betaallinks, direct gekoppeld aan je eigen bankrekening of PSP. Zo lossen we je terugkerende betalings- en storneringsproblemen op en verbeteren we je betaalconversie. Zowel in volume als in snelheid. 24/7 inzicht is hierbij vanzelfsprekend én waardevol.

Zo werkt het telefoons

Persoonlijke communicatie, zeker bij storneringen

Een mislukte automatische incasso of stornering kan verschillende oorzaken hebben. Met Solvenius zet je een volledig geautomatiseerde communicatieflow in gang. Met A.I. bepalen we welk communicatiemiddel – e-mail, sms of voice – op welk moment het meest effectief is. Alle communicatie is persoonlijk en gebeurt in je eigen huisstijl en tone-of-voice.

Mobile-first self-service oplossingen

Sommige mislukte incasso’s hebben een operationele oorzaak en zijn snel op te lossen. Bijvoorbeeld door het rekeningnummer aan te passen, het afgeven van een (nieuwe) machtiging of het inregelen van een betaalafspraak. De boodschap van zo’n bericht vraagt een andere benadering dan als er te weinig saldo is of als je klant zelf heeft gestorneerd. Wij bieden je klanten de mogelijkheid om veel oorzaken zelf aan te pakken en te voorkomen. Dat is end-to-end! Onze oplossingen zijn mobile-first en gericht op self-service.

24/7 inzicht in je cashflow

Solvenius registreert en rapporteert iedere actie en betaling. Een eenvoudige, directe koppeling voorziet je eigen systemen onmiddellijk van deze informatie. 24/7 real-time inzicht in je cashflow en de interactie met je klant dus! In plaats van vorderingen uit handen te geven aan de black box van incassobureaus, biedt Solvenius maximale transparantie om zelf in control te blijven.

Meteen meer weten?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie?
Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.