iDeal-betaallinks: verbeter de productiviteit in debiteurenbeheer met 80%

Klanten die te laat of helemaal niet betalen; we hebben er allemaal mee te maken. Boos worden helpt meestal niet. Wat wel helpt, is op het juiste moment intelligente betaalverzoeken afleveren bij je klanten. Alleen zo is aandacht verzekerd; een belangrijke voorwaarde voor effectief debiteurenbeheer!

De waarde van iDeal

Als je het betaalverzoek aan je klant voorziet van een iDeal-betaallink, verhoog je ook nog eens aantoonbaar de productiviteit en efficiency van medewerkers in debiteurenbeheer en collections. Dat heeft meerdere oorzaken:

iDeal verzorgt een rechtstreekse transactie naar je eigen bankrekening. Er is dus geen tussenkomst van een externe PSP of andere vorm van derdenrekening. Wel zo efficiƫnt!

iDeal zorgt ervoor dat er geen informatie verloren gaat voor automatisch afletteren. Er is dus vrijwel geen handmatige interventie meer nodig.

iDeal is in Nederland een bekend, herkend en daarmee uiterst betrouwbaar betaalmedium. Dit zorgt voor een veel betere acceptatie en betaalconversie van je achterstallige facturen.

Solvenius staat je terzijde

Ben je benieuwd welke voordelen in productiviteit en efficiency we voor jouw organisatie kunnen realiseren? Dat rekenen we je graag voor volgens een beproefde businesscase. Nog een tip om zelf aan je productiviteit te werken: we kunnen dit ook samen online doen!

Plan hiervoor vandaag nog een online afspraak in voor een demo via onze afspraakplanner.

7